Ny affärsutvecklare på Middlecon – Jeanette Landby

Ny affärsutvecklare på Middlecon - Jeanette Landby - Middlecon



Vi är glada att välkomna Jeanette Landby som ny stjärna i Middlecon-teamet! Hon är kanske inte helt ny för er – många minns säkert hennes minnesvärda medverkan i vår reklamfilm för Data Server Day 2019, där hon i en rolig och kreativ scen visade hur viktigt det är att ha rätt databaslösning! 😄

Nu är hon tillbaka, men den här gången som heltidsanställd med fokus på affärsutveckling. Läs intervjun där Jeanette berättar mer om sin bakgrund och vad hon ser fram emot i sin nya roll.

Hej Jeanette! Vem är du och vad är din bakgrund?

Jag har 18 års erfarenhet från IT-branschen, med erfarenhet från många olika positioner. Jag började inom finance och har senare varit affärsområdeschef för IBM-affären på TD Synnex. Min senaste roll var som Head of Data, AI & IoT, där jag arbetade med att utveckla området och presentera nya leverantörer på marknaden.

Vad kommer du att hjälpa Middlecon med framöver?

Jag kommer att fokusera på affärsutveckling genom att identifiera nya marknader, etablera strategiska samarbeten och vidareutveckla vår nuvarande verksamhet. Det är en bred roll som innebär allt från att samarbeta med leverantörer som IBM och Cloudera till att förstå kundernas behov och utveckla vår konsultverksamhet.

Vad ser du mest fram emot med ditt nya jobb på Middlecon?

Jag ser fram emot att arbeta nära med alla härliga kollegor på Middlecon och att utforska nya områden för att utvecklas ytterligare. Genom att kombinera mina kunskaper med den befintliga expertisen i företaget är jag övertygad om att vi tillsammans kan nå nya höjder.


The Power of AI – Reklamfilm från Data Server Day 2019

Och för er som vill ha lite extra underhållning – här är den “roliga och kreativa scenen” mellan Jeanette och Bård inför Data Server Day 2019!


Vi ser fram emot många roliga och framgångsrika affärer med Jeanette! Vi önskar dig varmt välkommen!

Kontakta oss om du är intresserad av ett samarbete eller konsultuppdrag. 

Senaste blogginläggen

KONTAKT

Kontakta oss!

Vi ser fram emot att höra från dig och svara på eventuella frågor du kan ha. Vårt team av experter inom datahantering är redo att hjälpa dig att maximera ditt företags potential. Tveka inte att kontakta oss för att ta reda på mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig. Fyll i nedan så svarar vi dig så snart vi kan.

Dela detta

Twitter
LinkedIn
Facebook