Vår hemsida blev en podcast med NotebookLM

NotebookLM

Idag utforskar vi en ny och spännande AI-teknik, postcastproduktion med hjälp av Googles NotebookLM!

NotebookLM är en ny typ av anteckningsapplikation där du kan dela olika källmaterial t ex. hemsidor, ljudfiler, pdf:er, youtube-videos, och autogenerera det till t ex. en podcast. Den sammanfattar informationen från materialet du delar och får det att låta väldigt naturligt och autentiskt. Vi delade vår hemsida www.middlecon.se.

NotebookLM lanserades ursprungligen som ett forskningsverktyg av Google, med syftet att hjälpa användare, särskilt studenter, att organisera sina anteckningar och källor. Med tiden har verktyget utvecklats till något mycket större, och nyligen har användare börjat utforska det för att skapa podcasts. I takt med att Google fortsätter att lägga till fler funktioner har detta potential att bli en kraftfull lösning för dem som vill producera innehåll snabbt och effektivt, utan att behöva teknisk expertis. Vi tycker det är ett spännande steg för framtidens innehållsskapande, där kreativiteten möter AI på ett nytt sätt.

Se när vi testar göra en podcast med vår hemsida.

Här kan du höra hela podcast-avsnittet.


Är du nyfiken på AI och dess potential för din verksamhet? Vi på Middlecon erbjuder just nu en kostnadsfri workshop. Under två timmar får du och dina kollegor en introduktion till AI, inspiration och praktisk användning av AI-modeller. Kontakta oss om du vill veta mer.

Senaste blogginläggen

KONTAKT

Kontakta oss!

Vi ser fram emot att höra från dig och svara på eventuella frågor du kan ha. Vårt team av experter inom datahantering är redo att hjälpa dig att maximera ditt företags potential. Tveka inte att kontakta oss för att ta reda på mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig. Fyll i nedan så svarar vi dig så snart vi kan.

Dela detta

Twitter
LinkedIn
Facebook